KONTAKT

En uforpligtende snak over telefonen eller en kop kaffe koster aldrig noget, og jeg er altid interesseret i nye, spændende samarbejder. Kontakt mig derfor gerne via nedenstående kontaktoplysninger eller kontaktformular, hvis I mener, at jeg med min ekspertise kan være den rette samarbejdspartner for jer.

OM MIG

Jannie Iwankow Søgaard

Jannie Iwankow Søgaard

Indehaver

Pantheonsgade 5, 2. sal, 5000 Odense C.
Mail: j@jiwankow.dk
Tlf: +45 53 57 26 37

Jeg er uddannet journalist fra Syddansk Universitet og har arbejdet som selvstændig freelancer siden 2011.

Jeg prioriterer faglig udvikling højt og er derfor medlem af forskellige netværksgrupper, ligesom jeg lægger stor vægt på løbende at deltage i kurser og faglige events. Jeg har på den konto blandt andet taget kursus i at optage og redigere video på smartphone og har efterhånden udført en del opgaver inden for dette felt.

Jeg er desuden uddannet som folkeskolelærer og har arbejdet som sådan et par år. Jeg har linjefag i tysk, idræt, kristendom og dansk, hvilket på mange måder afspejler både mine personlige og faglige interesse– og kompetenceområder.

Jeg har ingen faste arbejdstider og tager som oftest telefonen, hvis ikke jeg er på opgave. Tøv derfor ikke med at ringe. Læg en besked, hvis ikke jeg svarer, så ringer jeg tilbage så hurtigt som muligt.

UDTALELSER

Som magasinredaktør, der løbende køber artikler af freelancejournalister, findes der ikke noget bedre end at samarbejde med journalister, der altid og uden undtagelse leverer artikler, der både er gennemresearchede, velskrevne og har den helt rigtige forståelse af det magasin og den målgruppe, de skriver til og for. Sådan en journalist er Jannie, og det er en fornøjelse at samarbejde med hende og at bringe hendes artikler i vores magasin.

Ulrikke Moustgaard

Redaktør, P - Psykologernes Fagblad

I perioden maj – oktober 2017 var jeg så heldig at få tilknyttet Jannie Iwankow Søgaard til projektet Nørd Livet – Dream out loud. Jannie har været ansvarlig for al kommunikation og PR på projektet og har dermed haft ansvaret for at sikre projektets synlighed i flere danske medier, samt på diverse sociale platforme – heriblandt projektets Facebookside. Hendes arbejde har bl.a. skaffet projektet flere følgere samt views på Facebook, indslag i forskellige aviser samt taletid på Danmarks Radio P1 & P4.

Jeg giver Jannie de største anbefalinger og tøver ikke med at bruge tillægsordene: skarp, flittig, målrettet og up to date.

Line Kunø

Projektleder, Nørd Livet - Dream out loud

Jannie Iwankow har været fast freelancer på Kristeligt Dagblads Liv&Sjæl-redaktion siden 2011. Hun har i det meste af perioden haft faste ugentlige artikler, hun skulle aflevere. Hendes artikler er velskrevne, hun overholder deadlines og hun rammer format og genre. Derudover byder hun løbende ind med relevante idéer, ligesom hun ofte træder til, når det brænder på.

I det seneste år har hun også leveret videoer af høj kvalitet til vores hjemmeside, som tilfører digital merværdi til avisen.

Karin Dahl

Redaktør, Kristeligt Dagblad

SAMARBEJDSPARTNERE

http://infolink2003.elbo.dk/PsyNyt/Forsider/PMagasin102017.pdf 

Danmarks Frie Forskningsfond

Odense Filmværksted

Kristeligt Dagblad

Psykologernes fagblad P

Ugeskrift for Læger

Københavns Universitet

 

Dansk Skoleidræt

Berlingske Tidende

Magasinet Liv

Helsingør Stift

Fyens Stift

Fyens Stiftstidende

Ældre Sagen

Helse

Magasinet Sundhed

Hjemly Efterskole

Forlaget Griffle

Kristeligt Dagblads forlag

REFERENCER